UDMR schimbă iar taberele. PNL i-a supărat pentru că introduce alegerile locale în două tururi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

UDMR nu se dezminte din a fi partidul care schimba barcă alianțelor politice după propriile interese și propriile planuri politice. Acum anunță că trec din nou de partea PSD, asta după ce PNL a anunțat ca își asuma răspunderea pentru alegerea primarilor în doua tururi de scrutin.
Marea miza a celor de la UDMR este chiar municipiul Satu Mare, când vine vorba de comunități mari, pentru ca în rest în Harghita și Covasna au câștig de cauza indiferent din câte tururi se fac alegerile. Aceasta atitudine a celor de la UDMR lasă de înțeles ca își fac griji cu privire la câștigarea unui nou mandat la Primăria Municipiului Satu Mare dacă alegerile vor fi în doua tururi.

Deputatul care a făcut anunțul este Magyar Lorand, care a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunță că UDMR va susține moțiunea de cenzura a PSD în cazul în care alegerile primarilor din doua tururi va deveni realitate.

” Guvernul a anunțat astăzi că va schimba legea electorală prin angajarea răspunderii, și astfel s-ar introduce alegerea primarilor în două tururi. UDMR a fost întotdeauna foarte clar în această privință, iar încă de anul trecut am spus: doar atunci putem să susținem guvernul Orban, dacă acesta nu modifică legea electorală nici prin ordonanță de urgență, nici prin angajarea răspunderii. De aceea UDMR va susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului.”, anunță deputatul.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *