Copiii dintr-un sat din județ au întârziat la școală pentru că microbuzul nu a putut urca pe străzile acoperite de gheață – primăria a dormit

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu ne mai miră nimic când vine vorba de intenția și inițiativă autorităților locale pentru a oferi cetățenilor condițiile optime de trai, mai ales în mediul rural. În această dimineață mai mulți copii au întârziat la școală tocmai pentru că autoritățile locale nu s-au obosit să arunce niște sare pe drumuri, ca microbuzul școlar să poată ajunge să ia copiii pentru a-i duce la școală.

Totul s-a întâmplat în localitatea Stâna, acolo de unde copiii sunt preluați și duși la școală în Beltiug. Microbuzul a avut dificultăți în a urca pe drumurile acoperite de gheață, iar autoritățile din Socond, comună de care aparține satul Stâna, nu s-au obosit să arunce gheață pe drumuri pentru a topi gheața. Conform consilierului local din Socond, Nicolae Cornea Mare, ajutorul pentru șoferul de microbuz a venit din Beltiug, cei de acolo trimițând sare pentru a se arunca pe drumuri.

„Trebuie să fac remarcat următorul aspect : Astăzi din cauza vremii neprielnice și alunecoase copiii din Stâna ce trebuie să meargă la școală în Beltiug au întârziat din motive bine întemeiate. Microbuzul școlar nu a putut urca pe ulițele asfaltate ale Stânei din cauza poleiului. Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost promptitudinea de care au dat dovadă autoritățile de la primăria Beltiug, care au venit cu sarea lor ca să facă posibilă circulația microbuzului școlar pe ulițele satului Stâna. Ai noștri de la Socond dorm în izmene, somn lin autorități, așteptați iarna următoare.
Același lucru cu aceleași ulițe au fost ieri la Soconzel unde nu ai putut circula, ținând cont că a fost un eveniment foarte important. Mă gândesc că la fel a fost și la Cuța, Hodisa și Socond. În final mulțumesc primarului, viceprimarului și angajaților de la Primăria Beltiug că au făcut posibilă circulația măcar pe o parte din satul Stâna„, afirmă consilierul local.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *