Bărbat dispărut de acasă!!! Distribuiți până găsim pe cineva care poate oferi informații despre el

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că Onoc Iacob, de 44 de ani, din sat Coca, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 12 ianuarie a.c., și nu a mai revenit până în prezent.Acesta este diagnosticat cu întârziere mentală medie și a mai plecat de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsit de către organele de poliție pe raza județelor Satu Mare și Maramureș.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 160 cm, 60 kg, ochi căprui, păr negru scurt.

La momentul dispariției aceasta purta o geacă neagră și pantaloni vișinii.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “Bărbat dispărut de acasă!!! Distribuiți până găsim pe cineva care poate oferi informații despre el

  1. of course like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the truth however I will definitely come back again.

  2. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *