Cât de important e un târg de nunți în alegerea decorului pentru nunta ta

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După rezervarea sălii și a formației, cel mai mare stres al organizării unei nunți, mai ales pentru mirese, îl reprezintă alegerea decorului potrivit, care să pună nunta în evidență, care să îi exprime personalitatea dar în același timp să creeze și povestea din jurul iubirii celor doi miri.

Temele de decor sunt extrem de diverse, fiind tot mai multe de la an la an. În timp ce unele persoane aleg teme precum country sau tradițional, cu multă funie și lemn sau chiar paie, alte persoane doresc ceva mai extravagant sau chiar victorian.

Toate aceste stiluri de decor precum și multe altele le veți putea întâlni la târgul de nunți Lets Wedding Satu Mare. Acolo, furnizorii de servicii de decor pentru evenimente își vor prezenta oferta și veți putea face o comparație între stilul de muncă și viziunea fiecărui decorit, iar aceștia vor putea chiar să vă propună tema de decor potrivită poveștii voastre de iubire.

În același timp, avându-i sub același acoperiș pe cei mai buni decoriști din Satu Mare, veți putea cere oferte de preț și le veți putea pune în balanță, analizând raportul calitate-preț, astfel, după ceteva minute petrecute cu fiecare putând să vă faceți o idee despre ce vreți și putând chiar să rezervați serviciile firmei dorite, pe loc.

Târgul de nunți Lets Wedding Satu Mare are loc între 7 si 9 februarie, la cortul de evenimente Dana, de pe strada Careiului, fiind deschis în fiecare zi până la ora 22.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *