Peste 100 de copiii învață despre roboți și programare la Smart Academy, locul unde tehnologia nu face rău copilului

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tânăra generație, copiii de până la 12 ani din zilele noastre au devenit dependenți de tehnologie încă de la naștere. Nu de puține ori îi auzim pe părinți că povestesc între ei că se confruntă cu faptul că cei mici „ nu își iau ochii din telefon toată ziua”. Tehnologia are însă și părțile ei bune, dacă e folosită în scopuri productive, așa cum fac cei de la Smart Academy.
Smart Academy este primul hub de robotică și programare dedicat copiilor, acolo unde aceștia învață că tehnologia înseamnă mai mult decât youtube și telefon, acolo unde învață despre roboți și modul lor de funcționare. Toate acestea pentru a-i pregăti pe cei mici pentru viitor, un viitor care se preconizează construit în jurul roboților, roboți pe care aceștia vor fi capabili să îi programeze, nu doar să se bucure de comenzile prestabilite pe care vor ști să le realizeze.

La Smart Academy au urmat sau urmează până în prezent cursuri de robotică și programare 160 de copii, dintre care 100 la modulele de robotică, 20 la modulele de programare și 40 de elevi ai școlii din Medieș, în cadrul unui proiect susținut de fabrica Alu Menziken.

Noi grupe de robotică și de programare se vor deschide în luna februarie. O grupă urmează trei module, de la începători la avansați, fiecare modul fiind structurat în 12 cursuri, care se desfășoară o dată pe săptămână.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *