În mai puțin de o oră începe cel mai mare târg de nunți din Satu Mare – primele imagini

HomeActualitate

În mai puțin de o oră începe cel mai mare târg de nunți din Satu Mare – primele imagini

Târgul de nunți Let's wedding Satu Mare își deschide porțile pentru cea de-a treia ediție începând cu ora 10, la cortul de evenimente Dana, de pe stra

Un camion cu brazi de Crăciun a fost confiscat de polițiștii din Tășnad pentru că copacii nu aveau acte de proveniență
Un bărbat din Chegea a accidentat o fetiță de 4 ani lăsată nesupravegheată
Polițiștii din Tîșnad au prins un tânăr plin de adrenalină care conducea o mașină neînmatricultă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Târgul de nunți Let’s wedding Satu Mare își deschide porțile pentru cea de-a treia ediție începând cu ora 10, la cortul de evenimente Dana, de pe strada Careiului. Organizatorii și expozanții au muncit continuu în ultimele două zile pentru ca în această dimineață totul să fie pregătit și pus la punct pentru sătmărenii care le vor trece pragul.
Fie că aveți deja inelul pe deget sau doar doriți să îi bateți iubitului niște apropouri, la târgul de nunți Let’s wedding Satu Mare te ia pofta de nuntă, când vedeți cât de bine s-au pregătit toate firmele care activează în domeniu pentru a vă primi și a vă prezenta oferta lor. Fiecare expozant și-a amenajat standul cât mai deosebit, pentru a vă face să simțiți atmosfera nunții care urmează.

La târg găsiți cea mai largă gamă de servicii pentru cel mai important eveniment din viața de cuplu, începând de la firme de decorațiuni, formații, fotografi și cameramani, baruri de cocktail, cofetării, până la agenții de turism unde vă puteți rezerva sejurul pentru luna de miere.

Programul târgului Let’s wedding Satu Mare este vineri- sâmbătă-duminică, de la ora 10 la ora 20, un interval de timp generos care să permită tuturor să ajungă și să se plimbe printre standuri, să cunoască oferta expozanților sau să ceară o ofertă personalizată pentru viziunea lor asupra nunții.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0