Life Satu Mare – dacă vrei să știi ce se va întâmpla în județul tău

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La nici o jumătate de an de la lansare, Life Satu Mare a devenit principala sursă de informații pentru sătmărenii interesați de evenimentele programate în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat în județul lor.

Lifesm.ro este platforma online preferată de sătmăreni tocmai fiindcă aici sunt centralizate toate evenimentele și de aici pot să afle cu ușurință, cu o navigare simplă pe pagină, tot ce este programat în perioada următoare atât în municipiul Satu Mare, cât și în întregul județ.

Fie că este vorba despre evenimente culturale, competiții sportive, campanii umanitare, oferte promoționale ale firmelor sau programe de petrecere a timpului liber, Life Satu Mare este locul de unde puteți afla toate detaliile, așa cum sunt ele prezentate de organizatori, grupate în ordine cronologică, astfel încât să vă puteți face planuri pe termen scurt, mediu sau mai lung, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru a afla din timp tot ce se întâmplă la Satu Mare, abonați-vă la newsletter și veți primi notificările direct pe e-mail. În viitorul apropiat urmează să punem în funcțiune și aplicațiile de mobil, valabile pe terminalele iOS și Android. Vă invităm, de asemenea, să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook.

Life Satu Mare este un proiect finanțat prin programul de antreprenoriat Creative Start, în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020 al Uniunii Europene, implementat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Blocul Național Sindical (BNS).

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *