O FIRMĂ DIN SATU MARE FACE MOBILĂ LA COMANDĂ DUPĂ IDEILE ȘI DESENELE CLIENTULUI

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În ultimii ani se caută tot mai mult produsele personalizate. De la mașini, case, haine sau mobilă, tot ce se poate personaliza are mai mare valoare și altfel se vinde pe piața din România. Este și cazul mobilei la comandă pe care romanii o personalizează cât pot de mult. Majoritatea își doresc ceva unic și nimeni să nu mai dețină una similară. Este frumos să răspunzi când cineva te întreabă de unde ai cumpărat mobilă să zici că este unică și facută la comandă dupa ideile și desenele tale ca și client.

Acest lucru fac și cei de la LA SEGHERIA, o firmă care face mobilă la comandă cu personalitate.

“Clienții vin la noi cu tot felul de idei, care mai de care mai îndrăznete. Ne este foarte greu să le zicem că nu putem să le onorăm ideile pentru că practic pentru asta vin la noi. Ne-am creat un nume în această branșă și vrem să îl păstrăm. Avem programe care le proiectează mobila și când văd că iese ce își doresc ei sunt multumiți și prin acest lucru suntem și noi mulțumiți de muncă noastră. Prețul nu este mai mare decât cel a-l pieței, pur și simplu vrem ca oamenii să fie mulțumiți și mobila noastră să ajungă la cât mai mulți sătmăreni. Facem mobilă atât pentru clienții locali dar și pentru cei naționali și internationali. Italienii apreciază mobila noastră și unii chiar vin la noi la sediul din Satu Mare pentru a discuta detaliile noii lor mobile la comandă” – a declarat Rolland Szabolcs Lazin, patronul La Seghera L&P din Satu Mare.

DEBITARE SI FINISARE PAL, MDF, PFL COMERCIALIZARE ACCESORII MOBILA COMERCIALIZARE ELECTROCASNICE BUCATARIE PRETURI VARIABILE IN FUNCTIE DE GAMA PRODUCTIE DE MOBILA LA COMANDA OFERIM O GAMA LARGA DE CULORI, NUANTE DE MATERIALE LEMNOASE


Dacă sunteți de mobila la comanda, nu ezitati sa ne contactati pe mail sau să sunați la datele de contact de mai jos:

– Lucian Blaga, 89-91, Satu Mare
– 0771 688 002
– lasegheria2017@gmail.com
– lasegheria.ro

Galerie foto mobilă la comandă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “O FIRMĂ DIN SATU MARE FACE MOBILĂ LA COMANDĂ DUPĂ IDEILE ȘI DESENELE CLIENTULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *