EXTRAORDINAR!!! Peste 100 de sătmăreni au donat pentru achiziția a 300 de costume de protecție complete pentru medici

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

„Dragi satmareni,
Asistam, cu tristete, la infrangerea liniei intai a rezistentei in lupta cu virusul Covid 19, la infrangerea medicilor, asistentelor, infirmierelor. Vedeti cazul spitalului din Suceava si a celui privat, Medlife, din Bucuresti. Cad cei de la care ne asteptam sa ne ajute, sa ne vindece, sa ne faca bine!
E timpul solidaritatii!
Cei din Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare fac eforturi uriase pentru a aproviziona tot ce e necesar pt protectia personalului medical. Dar e nevoie si de fiecare dintre noi!
Acum e nevoie sa ne manifestam si noi, satmarenii, solidaritatea cu medicii nostri satmareni! Astfel, lansez public campania:
Satmarenii Sprijina Spitalul Judetean!
Concret: un costum de protectie, complet, este azi aproximativ 200 lei(pachet echipament protectie cu halat impermeabil si costum chirurgical plus botosei tip cizma).
Am reusit sa blochez un stoc de 300 bucati, pana maine. 300 bucati sunt doar o picatura din necesar dar, picatura langa picatura se formeaza oceanul.
Pentru donatii puteti folosi contul

Asociatia Parinti pentru Copii
RO59BTRL03101205289467XX
specificati: Donatie spital!

Sau

BTPay Papici Marcela Anamaria
0747089509„,a fost apelul doamnei Marcela Papici, care a primit rapid răspuns de la comunitatea sătmăreană
Așa a pornit marea mobilizare a sătmărenilor pentru a sprijini personalul medical din Satu Mare cu costume de protectie complete. Dacă la început suma de 60.000 de lei necesară achiziției celor 300 de costume părea mare, în mai puțin de 24 de ore această sumă a fost adunată de la 105 sătmăreni cu suflet mare, care au înțeles că fără sprijinul tuturor, nu vom trece peste această situație de criză.

O bună parte din bani, mai exact 20.000 de lei, echilaventul a 100 de costume de protecție a fost donată de cei de la Schlemmer România, cu sediul în parcul industrial de la intrare în Vetiș, care s-au alăturat inițiativei și au dorit să fie alături de cei din prima linie de luptă împotriva coronavirusului.

Trebuie menționat, așa cum specifica și Marcela Papici, că aceste 300 de costume sunt doar o picătură în ocean, privind la nevoile de materiale de protecție pentru personalul medical, în condițiile în care marea luptă cu virusul ucigaș doar de acum începe. Cei care pot dona, o pot face în continuare în conturile amintite mai sus.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *