Un preot exemplar, în Satu Mare – face cumpărături pentru bătrâni, ca aceștia să nu iasă din case

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Gabriel Chereji este, fără dubii, un preot atipic pentru societatea actuala când marea majoritate a preoților sunt absenți din viata comunității și a nevoilor ei.În contextul actual al amenințării virusului ucigaș și a recomandărilor autorităților de a se sta în case, preotul din Cuta își protejează bătrânii din sat și a decis sa ii ajute pe aceștia mergând la cumpărături în locul lor și alimentând-i cu medicamentele necesare, pentru ca aceștia sa nu fie nevoiți sa iasă din case.

Iubiți credincioși și binecuvântați fii ai satului Cuța,

“Având în vedere încercarea dureroasă prin care trece lumea întreagă, trebuie să avem de grijă de părinții și bunicii noștri.
Motiv pentru care,alături de doamna preoteasă, am început să ajutăm cu deplasarea pentru medicamente și alimente pentru credincioșii parohiei noastre care nu se pot deplasa.
Astfel încât,dragi credincioși și iubiți fii ai satului Cuța, dacă cineva are nevoie de ajutor pentru a cumpăra medicamente și alimente, vă rog să sunați:
Casa parohială: 0261.847.205
Pr.Gabriel Chereji: 0753.796.433”, informează preotul.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *