Senatul Gabriel Leș, după ce PNL a refuzat ca ședințele și votul să aibă loc online :”Noaptea minții”

HomeActualitate

Senatul Gabriel Leș, după ce PNL a refuzat ca ședințele și votul să aibă loc online :”Noaptea minții”

În situația crizei actuale, când adunările publice sunt interzise, singura varianta pentru functionarea tarii din punct de vedere al luării de decizii

Rețeta de „zamă” de cârnați, din Soconzel, care te pune pe picioare în ziua de Crăciun. Simplă și eficientă!
Doctorul Cristian Lupu din Negrești a pierdut lupta cu boala
Accident la Cionchesti. Două persoane au rămas prinse în fiarele contorsionate ale mașinii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În situația crizei actuale, când adunările publice sunt interzise, singura varianta pentru functionarea tarii din punct de vedere al luării de decizii este apelarea la tehnologia moderna, respectiv ședințe online și vot online de la distanta. Doar ca, se pare, guvernul liberal nu este prea prieten cu tehnologia, după cum afirma senatorul Gabriel Leș.“Când credeam că PNL și-a atins limita de incompetență, iată-ne în fața unei noi situații care provoacă indignare. PNL refuză să voteze inițiativa ce prevede ca legislativul să poată funcționa utilizând platforma electronică de vot, cu acces online.
Măsurile minimale de profilaxie, dar mai ales prevederile ordonanței militare nu permit reunirea camerelor în ședințe de plen. Astfel Partidul Național Liberal blochează activitatea de legiferare într-un moment critic. Noaptea minții…” afirma Gabriel Leș în mediul online.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: