Trei persoane s-au ales cu dosar penal și două au ajuns în carantina, la Negrești Oaș după ce nu au respectat izolarea la domiciliu

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Constrângerile nu sunt pe placul sătmărenilor iar acest lucru se vede foarte bine în numărul de amenzi și de mutări din izolare în carantina, cazuri care se întâmplă zilnic. În Negrești au fost în cursul zilei de azi deschise 3 dosare penale pentru nerespectarea izolării la domiciliu și zadarnicireaa combaterii bolii, iar doua dintre aceste persoane au fost mutate din izolare la domiciliu în carantina.“❗️26 martie, Negrești-Oaș: 169 persoane izolate, 3 dosare penale, 2 persoane trimise în carantină instituționalizată! ❗️

În aceste zile dificile pentru toți, la Primărie suntem în contact permanent cu persoanele izolate la domiciliu care s-au întors acasă din zone afectate de noul Coronavirus, pentru a afla starea în care sunt și dacă le lipsește ceva. În orașul Negrești-Oaș aveam azi în izolare la domiciliu un număr de 169 de persoane.

Suntem ajutați în această misiune și de forțele de ordine – polițiști, polițiști locali și jandarmi – care verifică constant respectarea regulilor impuse prin ordonanțele militare. Marea majoritate respectă regulile izolării, însă sunt și excepții.

❗️După mai multe procese verbale și amenzi aplicate, trei persoane au continuat să încalce regulile izolării, punându-i astfel în pericol pe ceilalți. Astfel, Poliția Negrești-Oaș a întocmit azi trei dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar două dintre aceste persoane au fost plasate în carantină instituționalizată.

❗️Este un semnal pentru toți cei care ies din casă deși ar trebui să stea izolați. Nu ne jucăm cu sănătatea oamenilor!

Până în acest moment, la nivelul orașului Negrești-Oaș nu avem depistată nicio persoană cu COVID-19. “, anunță Primăria Negrești OașNe puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *