Mărturia unui medic din Spitalul Carei:”Eu nu îmi voi da demisia… Sunt constient ca voi fi infectat”

HomeActualitate

Mărturia unui medic din Spitalul Carei:”Eu nu îmi voi da demisia… Sunt constient ca voi fi infectat”

Spitalul din Carei a fost declarat spital de suport în lupta împotriva Coronavirus, ceea ce presupune ca în acest spital vor fi tratați toți cei infec

Petrică Mureșan le-a câștigat inimile moldovenilor din Chișinău cu piesa „Io-s român, nu mi-i rușine
Cea mai tupeistă șoferiță întâlnită vreodată. La ce oră au prins-o polițiștii beată la volan
ȘOFERUL ERA SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE | COMUNICAT OFICIAL DESPRE ACCIDENT
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Spitalul din Carei a fost declarat spital de suport în lupta împotriva Coronavirus, ceea ce presupune ca în acest spital vor fi tratați toți cei infectați și confirmați pozitiv. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de marți de către Instituția Prefectului.Acest lucru a stârnit multe reacții, dar cei direct implicați în acest lucru, medicii, nu au facut pasul în spate, ci au avut o reacție demna de sarcina pe care o au.

“Sunt medic in Spitalul Municipal Carei. S-a declarat starea de urgenta. Am fost desemnati spital-suport COVID-19. Eu cu siguranta nu imi voi da demisia, rusine colegilor din tara care au facut-o, eu respect acel juramant al lui Hipocrate. Sunt constient ca voi fi infectat cu SARS-Cov2, sunt constient ca voi cu totii contati pe mine. Sunt soldat si voi lupta pentru voi, familia voastra si familia mea!”, a transmis Alex Sava, medic în cadrul spitalului din Carei.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0