Un primar cu coa…ie. A tăiat banii de la biserici ca să ii dea la spitale și împarte pachete tuturor locuitorilor

HomeActualitate

Un primar cu coa…ie. A tăiat banii de la biserici ca să ii dea la spitale și împarte pachete tuturor locuitorilor

Municipiul reședință de județ vecin, la care tindem mereu sa ne uitam, parca este din alta lume și nu cea a noastră. Și de aceasta data nu e vorba ca

Strada Horea, cuibul fărădelegilor. Un jandarm în civil a prins un hoț la câteva secunde după furt
Pregătiți pentru a treia zi de distracție? Uite programul concertelor de azi de la cele două scene
Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena face o donație consistentă către Spitalul Județean
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Municipiul reședință de județ vecin, la care tindem mereu sa ne uitam, parca este din alta lume și nu cea a noastră. Și de aceasta data nu e vorba ca orașul a fost favorizat pentru ca e fost oraș minier sau alte chestiuni administrative, ci e vorba strict de viziune și spirit de a face lucrurile necesare, la momentul potrivit, fără sa îți fie frica de ce vor spune alții.Mai pe șleau acum, primarul din Baia Mare, pe cât de antipatic multora și pe cât de pătat pe dosare, fiind ales ultima data din închisoare, a avut prezenta de spirit de a ști de unde sa taie și unde sa dea banii în aceasta perioada, fără sa ii pese de repercursiuni. Acesta a anunțat în aceasta seara ca a tăiat finanțările cultelor religioase pentru a redirija banii către dotarea spitalelor, acolo unde acum se duce lupta cu virusul ucigaș.

Asta desi mișcarea aceasta s-ar putea sa îl coste susținerea bisericilor și știm cu toții ce masa ne manevra au bisericile în fiecare oraș, dar se pare ca, spre deosebire de primarul nostru, pe cel din Baia Mare nu îl interesează alegerile cât îl interesează ca populația sa reziste în lupta cu virusul.

Pe lângă toate acestea, primăria Baia Mare a pregătit de livrat în următoarele 3 zile, 50.000 de pachete cu măști, mănuși, spirt și dezinfectant, care vor ajunge la cetățenii din oraș, pachete care vor fi urmate de alte 50.000 în cursul săptămânii viitoare.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0