Mobila la comandă | UN ACCESORIU “MUST HAVE” LA ROMÂNI

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mobila la comandă a fost un accesoriu căutat tot timpul de români. Mobila cu influențe vestice, chiar orientale în unele cazuri, a înfrumusețat ani de zile casele, birourile, pensiunile sau hotelurile din țara noastră. Bineînțeles, este și de înteles acest lucru pentru că fiecare om are ideile lui, are gusturile lui și își face casa prima dată apoi își crează mobila.

Tâmplăriile din țară s-au adaptat rapid la cererea mare de mobilă la comandă și oferă clienților lor soluții personalizate. Astfel, clientul vine la atelier cu un desen, o idee sau o poză cu locul unde doresc mobilă și de aici încep tâmplăriile să creeze mobilă.

Reprezentanții LA Segheria L&P din Satu Mare crează de 3 ani mobila la comandă pentru sătmăreni dar și pentru clienții de peste hotare. Aceștia spun că la ei vin clienți care au o idee și de aici încep să deseneze mobila, să o modifice și într-un final să o trimită în producție la ei în atelierul din Satu Mare. După ce este gata, montajul îl fac tot ei la locul indicat de client. Clienții La Segheria L&P pot alege ce lemn doresc, ce culoare doresc, ce texturi doresc, ce mânere sau balamale doresc, accesorii luminoase sau de siguranță.

“Pentru a mulțumi un client trebuie să pui în mobila creată, pasiune, calitatea muncii și idelile clientului. În acest fel mulțumim clienții și ne mulțumim și pe noi” a declarat Rolland, unul dintre administratorii La Segheria L&P.

Dacă sunteți interesați de mobilă la comandă, nu ezitați să ne contactați pe mail sau să ne sunați la datele de contact de mai jos:

– Lucian Blaga, 89-91, Satu Mare
– 0771 688 002
– lasegheria2017@gmail.com
– lasegheria.ro

Mai jos, aveți o galerie foto cu creațiile acestora:

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Mobila la comandă | UN ACCESORIU “MUST HAVE” LA ROMÂNI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *