Donație de peste 60.000 de lei pentru Spitalul Județean din partea unei bănci

HomeActualitate

Donație de peste 60.000 de lei pentru Spitalul Județean din partea unei bănci

- TBI Bank înțelege dimensiunea provocării cu care se confruntă toată lumea și conștientizează responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru

Accident în lanț la Moftin. Trei persoane au fost rănite
Cold galben de ceață în județul Satu Mare – atenție în trafic, vizibilitate scăzută
Polițiștii locali au ajuns să amendeze clovnii – fac concurență șefilor lor, aleșii locali? Unde s-a întâmplat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

– TBI Bank înțelege dimensiunea provocării cu care se confruntă toată lumea și conștientizează responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru a se asigura că oamenii se vor putea baza în continuare pe ajutorul companiei în vremuri de dificultăți economice. Pandemia de COVID-19 a dus la o situație foarte dificilă în domeniul medical și sistemele de sănătate se confruntă cu probleme fără precedent în ceea ce privește echipamentele și angajații.

TBI Bank donează 62.500 lei Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, principalul spital din județul Satu Mare, pentru acoperirea nevoilor neașteptate și a materialelor și echipamentelor medicale specifice necesare combaterii coronavirusului.

„Adevărații eroi care lucrează non-stop în spitale, luptând împotriva coronavirusului, au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține și este impresionant felul în care societatea s-a mobilizat pentru a contribui în orice mod posibil. La TBI suntem conștienți de presiunea asupra medicilor în aceste vremuri, în special în orașele românești mai mici. Nu putem decât să sperăm că umila noastră donație poate ajuta la degrevarea lor de o parte din această presiune”, spune Florentina Mircea, Director Executiv la TBI Bank.

TBI Bank subliniază că obiectivul cel mai important este să asigure siguranța tuturor, de la clienții și angajații TBI până la familiile acestora și la întreaga societate în ansamblu. În contextul pandemiei de COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienți și angajați, inclusiv furnizarea de dezinfectanți în noua agenție deschisă recent la Satu Mare, a unui program de lucru de acasă pentru cât mai mulți angajați și programe diferite pentru echipele care au nevoie să lucreze în birouri. TBI Bank dezinfectează periodic toate birourile și sucursalele, respectând îndrumările autorităților și recomandă canalele sale digitale pentru clienții care au nevoie să interacționeze cu banca.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0