Sătmărenii au ajutat o tânără adoptată din Satu Mare să își găsească în timp record mama naturală

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Seara trecută,m pe pagina dedicată românilor adoptați în străinătate și care acum își caută părinții naturali apărea postarea Anamariei, o tânără care a fost dată spre adopție la scurt timp după naștere și care acuma trăiește în Statele Unite ale Americii. Aceasta dorea să își găsească mama naturală, despre care știa cum se numește și că ar locui în prezent în comuna Acâș.
„Cu ceva timp în urmă, fratele meu adoptat din România, în fotografia cu mine alăturată, și-a găsit rudele prin intermediul acestei pagini. Recent, împreună cu minunata noastră familie adoptivă, am hotărât să încep și eu căutarea mamei mele. Numele meu a fost LELECZI ANAMARIA, născută la data de 21 Mai 2000 în orașul NEGREȘTI-OAȘ, județul Satu Mare. Mama mea biologică se numea LELECZI ROZALIA MARIA, acum în vârstă de 36 de ani și locuia în localitatea ACÂȘ, județul Satu Mare. Fiind minoră, bunica mea ANA a dat acordul adopției mele în ianuarie 2001. Găsirea lor înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales acum în pragul zilei mele de naștere. Sper din tot sufletul să-mi DISTRIBUIȚI anunțul de aici. Vă mulțumesc și îmbrățișez cu drag!! „, era postara tinerei.
Sătmărenii s-au implicat și în foarte scurt timp au reușit să o găsească pe mama fetei iar astfel cele două s-au regăsit după mulți ani în care nu au știut nimic una de cealaltă.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Sătmărenii au ajutat o tânără adoptată din Satu Mare să își găsească în timp record mama naturală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *