Sătmărenii au ieșit mai sălbatici din carantină, judecând după ce au lăsat în urmă la Luna Șes

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lunile de carantină și stat acasă par să fi stins din unii oameni mica flacără de bun simț și de respect, asta judecând după ce au găsit cei de la Salvamont Satu Mare în urma lor pe munte, în locurile amenajate pentru opriri și pentru luat masa.

O mizerie de nedescris a fost pozată de cei de la Salvamont Satu Mare în unul din locurile dedicate iubitorilor de munte. Privind pozele putem deduce însă că cei care au făcut această mizerie nu au fost nicidecum iubitori de munte, ci doar oameni care funcționează după propriile reguli, care nu cuprind bunul simț, căci iubitorii de munte nu lasă astfel de urme pe unde trec.

„Trebuie să aducem la cunoștința opiniei publice și aspecte mai puțin plăcute petrecute în primele zile ale ,,libertatății de după Covid”, din „Zona zero” a turismului montan sătmărean.
Din păcate cu astfel de acțiuni ale unor indivizi lipsiți de scrupule, care aruncă anatema asupra întregii comunități,… nu vom reuși niciodată să atragem turiștii, să dezvoltăm zona, să creștem generații sănătoase fizic și mental!„, transmite cei de la Salvamont Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Sătmărenii au ieșit mai sălbatici din carantină, judecând după ce au lăsat în urmă la Luna Șes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *