Deputat Ioana Bran:”sănătatea romanilor este mai importanta decât orice dispută politică”

HomeActualitate

Deputat Ioana Bran:”sănătatea romanilor este mai importanta decât orice dispută politică”

Cu 372 de voturi „pentru”, am adoptat în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului Hotărârea privind încuviințarea Stării de Alertă pe întreg

Șofer prins cu 153 km/h | ACESTA A RĂMAS FĂRĂ PERMIS TIMP DE 90 DE ZILE
Marea plombare continuă și pe străzile mai mici. Vezi când vine rândul străzii tale
Aurelia Fedorca despre Adrian Albu :” Să își dea demisia din primărie, ca a încurajat-o pe Doina Feher”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu 372 de voturi „pentru”, am adoptat în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului Hotărârea privind încuviințarea Stării de Alertă pe întreg teritoriul României, începând cu data de 18 mai 2020. Starea de Alertă durează 30 de zile.

Am votat „pentru” considerând că sănătatea românilor este mai importantă decât orice dispută politică. După cum știți, poziția mea și a colegilor mei din PSD este în total dezacord față de politicile – sau, mai degrabă, lipsa acestora – guvernului liberal.

Lucrăm în parlament de la începutul crizei pentru a îmbunătăți viața românilor și funcționarea firmelor românești în această perioadă. Am spus de multe ori că statul trebuie să intervină direct și să ajute economia, agricultura, IMM-urile. Nu sunt de acord deloc cu pasivitatea guvernului liberal, cu amânarea măsurilor concrete în economie. Vedem cu toții cât de lent reacționează cabinetul Orban și cât de puțin îi pasă de faptul că fiecare zi pierdută înseamnă mai mulți șomeri și mai multe firme care se închid. Vedem împrumuturile luate de un ministru de finanțe care de mai multe ori a fost subiectul respingerii de către Parlament, dar pe care liberalii îl țin în funcție. Și vedem foarte bine că deși nu suntem la guvernare, suntem ținta unui guvern și a unui președinte preocupați doar de viitoarele campanii electorale și care nu i-au ajutat suficient pe români în această perioadă grea.

Dar Starea de Alertă este stabilită pentru a trece cu bine de această criză a sănătății cauzată de coronavirus. De aceea am votat „pentru”. Au votat „împotrivă” 37 de parlamentari, 6 s-au abținut, iar doi colegi nu au vrut să voteze.

Sursa: Facebook Ioana Bran

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0