Autoritățile maghiare se joacă de-a șoarecele și pisica cu romanii de la granița

HomeActualitate

Autoritățile maghiare se joacă de-a șoarecele și pisica cu romanii de la granița

Autoritățile maghiare se joacă cu nervii romanilor care vor sa tranzitezi teritoriul Ungariei, acest lucru începând încă de ieri, 21 mai. Un protocol

Hoțul de la Medieș a fost prins cu ajutorul oamenilor care au văzut știrile pe Facebook
Se vehiculează nume noi la conducerea Spitalului Județean. Cine se presupune că va prelua conducerea interimară
Sătmăreanul Claudiu Gorgan a alergat 191 km la Campionatul European de 24 de ore
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Autoritățile maghiare se joacă cu nervii romanilor care vor sa tranzitezi teritoriul Ungariei, acest lucru începând încă de ieri, 21 mai. Un protocol între Ungaria și România a fost anunțat înca din 20 mai astfel ca în ziua întrării lui în vigoare, joi, romanii au făcut coada la Vamă Petea.
Doar ca au avut de stat ore în șir, pentru ca autoritățile maghiare nu le-au dat voie sa între pe teritoriul Ungariei, ba mai mult, i-au plimbat de la Petea la Urziceni și înapoi, primind permisiunea de a întra în Ungaria abia după mai multe ore de așteptare și de nervi.

Povestea s-a repetat și astăzi, fără a fi data nici o explicație, ca abia acum, înainte de ora 13, Prefectura sa informeze despre faptul ca autoritățile maghiare și-au dat ok-ul ca abia de astăzi sa revină la vechile reguli de întrare ÎN Ungaria.
“Printr-o notă de informare emisă de autoritățile din cadrul Ministerului de Interne maghiar, punctele de trecere a frontierei de pe teritoriul Ungariei au primit ordin să se deschidă pentru traficul de turisme şi persoane, începând cu data de 22 mai 2020, ora 13,00.
Punctele de trecere a frontierei Vallaj – Urziceni și Csengersima – Petea vor fi deschise cu posibilitatea de tranzitare atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară, cu respectarea următorului program:
– de luni până vineri, de la ora 06,00 – 24,00;
– în weekend, cele două puncte de trecere vor fi deschise 24h/24h.”, anunță Prefectura Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0