Dorel Coica “Ne așteaptă încă un mandat cu Kereskenyi. Albu a fost mereu vasalul lui Kereskenyi”

HomeActualitate

Dorel Coica “Ne așteaptă încă un mandat cu Kereskenyi. Albu a fost mereu vasalul lui Kereskenyi”

Fostul primar Dorel Coica pare sa revină în viata politica și a fost prezent la o emisiune la postul de televiziune Nord Vest Tv unde a făcut câteva p

Mai ceva ca la Vaslui!!! Femeie pocnită în față și lovită cu capul în gură, totul în parcarea Auchan
Oraşul Ardud s-a înfrăţit cu Gmina Jaslo din Polonia
Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fostul primar Dorel Coica pare sa revină în viata politica și a fost prezent la o emisiune la postul de televiziune Nord Vest Tv unde a făcut câteva previziuni cu privire la viitoarele alegeri locale din acest an, a căror data încă nu se cunoaște.
“În momentul de fata nu are cine sa îl bată pe Kereskenyi, pe viitor mandatul de primar va fi de cinci ani și ne așteaptă încă cinci ani cu Kereskenyi. Dacă s-ar scoate un candidat de pe stânga, cu Alde asa ar fi șanse, dar partidele sunt dezbinate și nu va fi un candidat care sa îl bata. PNL nu va scoate un candidat care sa îl concureze serios pe Kereskenyi, Albu a fost mereu vasalul lui”, a declarat fostul primar

Acesta a afirmat ca scenariul de la viitoarele alegeri locale va fi aproape identic cu cel de la alegerile de acum 4 ani, când cele câte 4000 de voturi luate de Adrian Ștef și Adrian Cozma i-au adus victoria lui Kereskenyi, împărțind voturile acestor partide.
Acesta a vorbit și de situația de la Consiliu Judetean.
” La consiliul Județean dacă candidează iar Pataki, câștiga, și dacă nu candidează, oricum câștiga. Acolo avea o șansă Adi Cozma, care a candidat împotriva mea acum 4 ani și asculta pietrele prin Micro 17, dar acum s-a băgat sub pala domnului prefect, el care era o voce în Consiliul Județean și acum nu mai poate spune nimic politic” a mai declarat fostul primar.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0