Au gătit timp de trei luni pentru familiile nevoiașe din oraș, dar din 1 Iunie redeschid cea mai mare terasă din oraș

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Restaurantele din Satu Mare, la fel ca cele din restul țării, au tras obloanele în ultimele aproape 3 luni. Unele dintre ele și-au ținut personalul acasă și ușile închise, pe când altele au continuat activitatea în domeniul social, gătind pentru persoane greu încercate de pierderea locului de muncă și lipsa veniturilor.
Cei de la Restaurant Miorița au avut o activitate constantă în ultima perioadă, chiar dacă nu au avut dreptul de a servi clienți în restaurant sau pe terasă. Ei au gătit sute de porții de mâncare ce au ajuns pe mesele familiilor greu încercate pe perioada pandemiei. Masa de sărbătorile pascale dar și masa zilnică nu a mai fost un factor de stres și de îngrijoare pentru aceste familii, ea fiind asigurată de cei de la Restaurant Miorița în colaborare cu Caritas Satu Mare.
Din data de 1 iunie terasa restaurantului Miorița se redeschide pentru publicul larg, cu un ambient plăcut și relaxant, cu aceleași preparate deosebite și cu toate condițiile de igienă și distanțare socială. Cafeaua de dimineață, prânzul din pauza de la birou, întâlnirea cu un partener de afaceri, revederea cu un prieten, cina alături de familie și cei dragi, pot fi momente pe care să le petreceți în cea mai mare și mai aerisită Grădină de Vară din oraș, la Restaurantul Miorița.
Cei care au trecut cel puțin o dată prin acest restaurant și care au gustat din preparatele lor nu mai au nevoie de nici un motiv pentru a fi convinși că aici este locul unde ieșirile în oraș îndeplinesc toate criteriile: o terasă liniștită, un loc intim, vegetație luxuriantă, o servire impecabilă și mâncare fără cusur.
Astfel, din 1 Iunie, terasa Restaurantului Miorița vă stă la dispoziție! Vă așteptăm cu drag!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *