Gusturile desăvârșite se întorc pe Terasa Miorița, din 1 iunie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tradiția verilor de vară petrecute alături de o bere rece și un preparat gustos revine pe Terasa Miorița, începând cu 1 iunie, când activitatea restaurantelor se reia, cu servire în aer liber. Suprafața generoasă, amplasarea centrală și măsurile de igienă fac ca această terasă să fie locul ideal unde să îți petreci timpul, fie că e vorba de masa de prânz de peste săptămână, serile de vară care devin tot mai călduroase sau weekendul alături de cei dragi, răsfățându-te cu produse deosebite și cu o servire cum rar mai găsești în oraș.

Pe perioada ultimelor aproape trei luni bucătarii de la Restaurant Miorița nu și-au ieșit „din mână”, ei continuând să muncească pentru a servi o masă caldă persoanelor mai puțin norocoase, care altfel, nu și-ar fi permis niciodată un prânz de la un restaurant. Personalul din bucătărie a produs sute de porții de mâncare ce au ajuns, cu sprijinul celor de la Caritas Satu Mare, la familiile defavorizate din oraș, făcându-le astfel atât Paștele mai fericit cât și zilele mai ușoare, fără grija a ceea ce vor pune pe masă.

Din 1 Iunie Terasa Miorița se redeschide pentru clienții fideli și pentru toți sătmărenii dornici să își petreacă timpul într-un mediul relaxant, liniștit, unde să aibă deopotrivă intimitate dar și socializare. Toate măsurile de relaxare socială și de igienă vor fi respectate fără probleme, suprafața terasei fiind una extrem de generoasă, care va permite totodată accesul unui număr destul de mare de clienți, motiv pentru care nu trebuie să îți faci griji că pe Terasa Miorița nu vei găsi un loc pentru a lua masa.

Terasa va fi deschisă de la primele ore ale dimineții, putând astfel să savurați aici cafeaua de dimineață, meniul zilei sau un preparat A La Carte la prânz sau o cină liniștită și relaxantă alături de cei dragi. Intimitatea locului îl face ideal și pentru întâlniri de afaceri, iar când factorii decidenți o vor permite, va sta la dispoziția sătmărenilor și pentru evenimente, cu respectarea condițiilor legale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *