Încă un “zmeu” a fugit din izolare dar a fost prins și băgat în carantină

HomeActualitate

Încă un “zmeu” a fugit din izolare dar a fost prins și băgat în carantină

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței public

Prima măsură a noului primar: gata cu lebeniţarii la colţ de stradă
Ultimul km de drum dintre Satu Mare si Maramures, chinul soferilor
Motive pentru care sa alegi lenjerii de pat din bumbac
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Astfel, la data de 10 iunie a.c., 112 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.
În perioada de referință au fost efectuate 2.304 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.
Totodată, polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana mai sus menționată a fost internată într-un centru de carantină, pe cheltuială proprie.
Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.
Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.
Sursa: Instituția Prefectului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0