House of Dentistry – PRTESTET – clinica unde îți redescoperi plăcerea de a zâmbi! (P)

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!


INTRO/LEAD: Cele mai frumoase momente din viața noastră sunt însoțite de un zâmbet. Fiecare dintre noi are nevoie de sprijinul unui specialist pentru a ne păstra frumusețea naturală a zâmbetului. Iar colectivul medical de la clinica House of Dentistry – PRTESTET SRL, din municipiul Satu Mare, este exact soluția pentru un zâmbet larg, natural și…spectaculos.

Misiune clară: fericirea pacienților
Prin intermediul stomatologiei estetice contemporane, la cabinetul House of Dentistry – PRTESTET SRL din municipiul Satu Mare, colectivul medical are o misiune clară: aceea de a înfrumuseța zâmbetul fiecărei persoane care apelează cu încredere la serviciile medicale.
”Pacienții noștri au parte de tehnologie dentară de ultimă generație și garanția actului medical la cele mai înalte standarde. Clinica vă stă la dispoziție cu servicii precum chirurgie-implantologie, profilaxie, ortodonție, estetică, protetică și endodonție”, susțin reprezentanții House of Dentistry – PRTESTET SRL.

Tratamente de calitate
Indiferent pentru ce fel de servicii optați la House of Dentistry, beneficiați de tratamente moderne și durabile, la cele mai înalte standarde de calitate. Calitatea este asigurată de materialele de ultimă generație folosite, de dotările ultramoderne ale clinicii și de experiența profesională a personalului, care va recomanda cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.
Planuri de tratament la prețuri accesibile
Vizita la un cabinet stomatologic nu trebuie să pună în dificultate financiară pacientul! În funcție de nivelul de venit al pacientului și de valoarea planului de tratament, personalul medical va găsi cea mai potrivită soluție. Pentru colectivul House of Dentistry, recunoașterea calității serviciilor vine din satisfacția pe care pacienții o au la finalul planului de tratament și din faptul că sunt recomandați cu căldură și unor pacienti noi.
—————————————–
Adresa: B-dul Traian, nr. 10, municipiul Satu Mare
Program de lucru: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
—————————————-

Bazele House of Dentistry au fost puse de către dr. Petric Răzvan Tudor, un sătmărean get-beget, care a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. A aparticipat la cursuri de specialitate alături de nume mari ale stomatologiei mondiale. Iar acum toată experiența acumulată o pune în slujba pacienților House of Dentistry – PRTESTET SRL.
House of Dentistry – PRTESTET SRL este un proiect Start-up Plus finanțat din fonduri europene prin programul de antreprenoriat Creative Start, în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, implementat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Blocul Național Sindical (BNS).

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *