OPINIE!!! Drumurile patriei s-au umplut de politruci, ieșiți la cerșit de voturi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De trei ani de zile, de la ultima campanie electorală pentru alegerile locale, drumurile patriei, respectiv ale județului, au fost pustii, sătmărenii fiind lăsați „în plata Domnului” să se descurce cum pot și să își plângă neajunsurile pe unde pot, căci după ce politrucii s-au văzut cu sacii în căruță sau cu căruța goală, de la caz la caz, au dispărut din peisaj, fie să se îmbete cu aerosolii puterii, fie să își lingă rănile. Indiferent ce au făcut de atunci și până acum, toți au făcut-o doar pentru ei, nicidecum pentru cetățeni.

De câteva săptămâni, odată cu apropierea noii runde de alegeri locale, drumurile din județ s-au umplut de politruci brusc interesați de problemele și lipsurile oamenilor, oameni voinici și puși pe treabă, la nivel verbal, gata să dea lumea peste cap, gata să se lupte pentru dreptatea tuturor și să se sacrifice pentru ceilalți. Bine, toată această vorbăraie despre sacrificiu și implicare și efort și ce mai vreți voi e doar electorală și ține exact până în dimineața anunțării rezultatelor, căci după aia dispar din nou cu toții.

Vedem în ultimele săptămâni oameni din diferite partide, care până acum au stat la hibernare sau cel mult au făcut câte o postare pe Facebook când au simțit loc de o creștere a imaginii, cum au ieșit pe drumurile din județ să prezinte ei problemele sătmărenilor, probleme care sunt tot acolo de ani de zile, nu doar de ieri sau de azi. Doar că pe ei nu i-a interesat acest lucru nici ieri, nici alaltăieri, pe ei îi interesează aceste probleme doar acum, cât să poată obține un vot în plus pentru că se răzvrătesc în niște filmări făcute pe drumurile publice, încercând să pară ceva mai mult decât niște maidanezi care latră pe la garduri și la toți cei care trec pe drum.

Din păcate nici în 2020 nu vom vedea alți politicieni sau măcar alte obiceiuri politice din partea celor care se vreau aleși locali cine știe pe unde. Ei continuă să mintă și să vândă iluzii în aceeași manieră a anilor trecuți, cerșind astfel voturile populației…..care o mai pune botul….
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *