Proiectul deputatului Romeo Nicoară, de a interzice pensia specială celor condamnați pentru corupție, a fost aprobat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputatul PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, a depus în urma cu câteva luni în proiect legislativ care prevede ca orice persoana beneficiara de pensie specială, indiferent de categoria sau cuantumul ei, sa rămână fără acest beneficiu financiar dacă a avut o condamnare definitiva pentru fapte de coruptie.
Proiectul a fost votat astăzi în Camera Deputaților și merge la președinte pentru promulgare.

“Persoanele condamnate definitiv pentru corupție nu vor mai putea beneficia de pensie de serviciu („speciale”, cum li se spune în mod obișnuit)!

Proiectul meu de lege inițiat împreună cu Florin Roman, liderul deputaților PNL, a trecut și de Camera Deputaților și merge la promulgare. Este o luptă uriașă pe care au dus-o și o duc toți colegii mei față de aceste pensii „speciale” și iată că am reușit să obținem o majoritate la vot.

Se mai face un pic dreptate. Este un nou pas pentru a restabili echilibrul și respectul față de pensionarii care contribuie o viață întreagă și au o pensie normală.

Bine de știut: Această prevedere adoptată azi pentru toate pensiile de serviciu exista doar în cazul magistraților și parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali.”, explica deputatul în mediul online.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *