Tehnic Assistul moșit de Mircea Govor predă lucrările la Autostrada Codrului către Strabag, dădăcit tot de Mircea Govor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Coincidență sau nu, șefii Consiliului Județean s-au întâlnit cu cei de la Tehnic Assist să discute soarta „Autostrăzii Codrului” tocmai în ziua în care oamenii de pe ruta acestui drum s-au întâlnit pentru a protesta cu privire la starea drumului.

Nelipsit din pozele de la negocierile ce prevăd mai nou contractele de întreținere drumuri, Mircea Govor a fost prezent la discuții, de această dată nu din calitate de moașă a celor de la Tehnic Assist ci de dădacă a celor de la Strabag, a căror consultant s-a lăudat că este.
Conform unor surse, Mircea Govor ar mai fi cerut o dată acceptul celor din Consiliul Județean ca firma Tehnic Assist să predea lucrările celor de la Strabag, lăudându-se că „rezolvă” el cu actualizările de prețuri din contract. Doar că atunci vicepreședintele Ioan Rus i-a dat cu flit lui Mircea Govor și situația a rămas nerezolvată.

Acum firma Strabag va prelua lucrările de la Tehnic Assist și, așa promite Consiliul Județean, va duce la bun sfârșit lucrarea la DJ 193, minunata „Autostrada a Codrului”.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *