Primul avion de pe ruta Londra-Satu Mare aterizează azi la Satu Mare, după mai bine de 3 luni de pauză

HomeActualitate

Primul avion de pe ruta Londra-Satu Mare aterizează azi la Satu Mare, după mai bine de 3 luni de pauză

Începând cu data de 2 mai 2020, din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie, compania aeriana Wizz Air, singura care operează zboruri externe

Ediția VI-a a Concursului Județean Interșcolar de Înot | ”ÎNOT și SĂNĂTATE”
Șofer din Sălaj, oprit în Carei. Mirosea atât de tare a alcool încât polițiștii l-au luat rapid la ochi
Mergi la grătare de 1 Mai? Poliția are câteva recomandări pentru tine
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Începând cu data de 2 mai 2020, din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie, compania aeriana Wizz Air, singura care operează zboruri externe de pe Aeroportul Satu Mare, a sistat zborurile. Deși inițial s-a anunțat că măsura sistării va fi pentru o lună de zile, restricțiile au ținut sătmărenii departe de acest zbor mai bine de trei luni.

Primul avion venit de la Londra va ateriza la Satu Mare în cursul zilei de astăzi, fiind primul zbor extern reluat de la Satu Mare. La intrarea în România cei care vin din Marea Britanie nu se mai supun măsurii de izolare la domiciliu, nici măcar în forma de „recomandare”, însă cei care pleacă din România spre Marea Britanie trebuie să intre în izolare la domiciliu la destinație.

Tocmai acest lucru explică numărul de pasageri pe cele două curse. Dacă de la Londra vin acum aproximativ 90 de persoane, conform informațiilor noastre, zborul retur, spre Londra, va avea doar puțin peste 30 de pasageri.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!