Caz nou de coronavirus la Satu Mare – rămânem județul cu cei mai puțini bolnavi

HomeActualitate

Caz nou de coronavirus la Satu Mare – rămânem județul cu cei mai puțini bolnavi

Grupul de Comunicare Strategică a transmis o nouă informare cu privire la statisticile cazurilor de infectări de coronavirus, cazuri noi apărute în ul

Accident mortal în Lazuri. Tânărul de 19 ani care l-a produs a fugit de la locul accidentului
Zbor din Satu Mare spre o destinație caldă, vara viitoare
INFO AZI | FESTIVALUL DE LA CANNES | 86 DE ANI DE FILM DE ÎNALTĂ CALITATE
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Grupul de Comunicare Strategică a transmis o nouă informare cu privire la statisticile cazurilor de infectări de coronavirus, cazuri noi apărute în ultimele 24 de ore. La nivel național, numărul noilor cazuri apărute în ultimele 24 de ore a ajuns la un nivel record pentru România, respectiv la 614 noi cazuri.

La Satu Mare se pare că orice caz de persoană vindecată vine la pachet cu o altă persoană infectată, astfel că după ce dimineață anunțam un nou sătmărean vindecat, grupul de comunicare strategică anunță o nouă persoană infectată, numărul total al celor care au fost infectați în Satu Mare ajungând la 82 de persoane, din care 6 persoane spitalizate, 68 vindecate și 8 decedate.

În această situație județul Satu Mare este cel mai bine plasat din punct de vedere al numărului mic de cazuri, la nivel național.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0