Scurta centură a Sătmarului – Barițiu-Lazuri, un drum bombardat

HomeActualitate

Scurta centură a Sătmarului – Barițiu-Lazuri, un drum bombardat

Scurta centură de ocolire a municipiului Satu Mare, care are rolul de a scoate traficul greu din oraș pe ruta Baia Mare- Petea, de pe strada Barițiu s

Deși se apropie Crăciunul și lumea taie porci, vânzarea de porci în târguri este interzisă
Virus regulamentar – la Satu Mare circula doar pe mijlocul drumului
Un individ supărat pe viață a vandalizat o terasă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Scurta centură de ocolire a municipiului Satu Mare, care are rolul de a scoate traficul greu din oraș pe ruta Baia Mare- Petea, de pe strada Barițiu spre Lazuri arată mai rău ca un drum după război.
Gropile sunt atât de mari că pun în pericol nu doar mașinile și implicit tirurile ci și viața șoferilor, existând oricând riscul ca acestea să se răstoarne după ce nimeresc într-o astfel de groapă.

Drumul aparține de Consiliul Județean și a mai fost în decursul ultimilor ani subiect de discuție și de plângeri din partea cetățenilor dar problema s-a rezolvat doar pentru moment. Consilierul local PNL Romeo Pop ia atitudine față de această problemă și le cere celor din Consiliul Județean să intervină măcar de dragul campaniei electorale care urmează.
„Oare cine si când dintre responsabilii Consiliului Județean va băga de seamă aceste cratere enorme de pe varianta de ocolire a traficului greu? E un adevărat chin sa ferești gropile si ziua, darămite noaptea cand exista riscul unor accidente cumplite!
Haideți domnilor, vin alegerile si cred ca va doriți câte un nou mandat!”, afirmă consilierul local
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0