Mămicile din Satu Mare, solidare cu bebelușii abandonați în spital. Peste 500 de produse livrate

HomeActualitate

Mămicile din Satu Mare, solidare cu bebelușii abandonați în spital. Peste 500 de produse livrate

Spitalul Județean Satu Mare a lansat în urmă cu câteva săptămâni un apel pentru strângerea de donații pentru bebelușii abandonați sau proveniți din me

Planul de măsuri există, dar nu sunt bani pentru punerea lui în aplicare
Doi tineri au devastat centrul comunei Pir
Aveti grija la telefoane, oriunde va aflati – unui satmarean i s-a furat telefonul in timp ce statea pe o banca pe dig
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Spitalul Județean Satu Mare a lansat în urmă cu câteva săptămâni un apel pentru strângerea de donații pentru bebelușii abandonați sau proveniți din medii defavorizate, care nu beneficiază din partea părinților de lucrurile necesare unui nou născut.

Gama de produse necesare este una extremd e largă, de la lapte praf, scutece, hainuțe, diferite loțiuni, lucruri consumabile pentru orice nou născut. Mămicile din Satu Mare, de pe grupul de Facebook „Mămici și tătici din Satu Mare” s-au mobilizat, și-au desemnat reprezentanți pe cartiere pentru a strânge donații și au reușit până acum două livrări de donații către spital, respectiv peste 500 de produse uzuale, de la haine ,la lapte praf, suzete și biberoane.

O nouă livrare din partea acestui grup va avea loc săptămâna viitoare, cuprinzând alte câteva sute de produse necesare bebelușilor abandonați în spital.

Deoarece problema abandonului la naștere și a copiilor din medii defavorizate nu este una care să se rezolve pe moment, astfel de donații sunt oricând bine primite din partea sătmărenilor, ele putând fi lăsate în corturile de triaj de la spitalele din oraș.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0