Satu Mare rămâne județul din România cel mai bine protejat de coronavirus

HomeActualitate

Satu Mare rămâne județul din România cel mai bine protejat de coronavirus

În ziua în care România a trecut de numărul de 1100 de cazuri noi, județul Satu Mare continua sa se mențină drept cel mai sigur județ din România împo

Jungla din mijlocul relaxării
Doliu în lumea organizatorilor de evenimente din Satu Mare. Attila Antal s-a stins din viață
Sătmăreanul Ciprian Crăciun, unul din cei 10 ambasadori ai „Planului pentru tineret” din România
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În ziua în care România a trecut de numărul de 1100 de cazuri noi, județul Satu Mare continua sa se mențină drept cel mai sigur județ din România împotriva coronavirusului.

În ultimele 24 de ore la nivel național nu s-a înregistrat nici un caz nou, rămânând la numărul de 86 de cazuri confirmate la nivel de județ de la începutul pandemiei și până în prezent. Din acestea 8 persoane au decedat si altele 76 s-au vindecat, fiind active în acest moment doar 2 cazuri.

Cu toate acestea sătmărenii au de suferit din cauza focarelor din alte județe, care “umflă” cazurile zilnice de pe plan național. Politicile luate de guvern pentru combaterea pandemiei în România ii afectează și pe sătmăreni, încă multe afaceri fiind închise din cauza coronavirusului iar accesul în majoritatea tarilor fiind restricționat de izolarea de 14 zile la momentul intrarii în tara respectiva.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!