Prefecții din mai multe județe, amenințați cu demiterea – prefectul de Satu Mare, lăudat la nivel național

HomeActualitate

Prefecții din mai multe județe, amenințați cu demiterea – prefectul de Satu Mare, lăudat la nivel național

Ministrul Afacerilor Interne a avut o videoconferință furtunoasă cu prefecții din țară, în care a tunat și și-a vărsat nervii pe prefecții din județel

Infracțiune rutieră constatată în flagrant de Polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică
Două mașini pline de lemne au fost oprite și amendate la Socond
Încep lucrări la intersecția Burdea. Se anunță un august incendiar și pe termometre și în trafic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ministrul Afacerilor Interne a avut o videoconferință furtunoasă cu prefecții din țară, în care a tunat și și-a vărsat nervii pe prefecții din județele unde numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a explodat în ultima săptămână, amenințându-i cu demiterea. La polul opus, prefectul de Satu Mare, Radu Bud, a fost dat exemplu.

Totul a fost făcut public de cei de la știripesurse.ro, care au publicat stenogramele videoconferinței, în care se arată explicit modul agresiv în care Ministrul Afacerilor Interne a discutat cu prefecții.

Unul dintre cei mai certați prefecți a fost cel de Argeș, care a fost mustrat serios pentru numărul mare de cazuri pe care nu reușește să le gestioneze și să le țină sub control.

“Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare.

”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a spus Vela despre situația de la Satu Mare, comparativ cu cea din Argeș. 

 

De asemenea ministrul Vela a afirmat că dacă până în 15 august situația nu se îmbunătățește, mai mulți prefecți vor fi demiși.

 
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0