Antreprenorii din Codru se ambiționează să dezvolte zona – pizza cu livrare la domiciliu de la Pizzeria Dari&Criss

HomeActualitate

Antreprenorii din Codru se ambiționează să dezvolte zona – pizza cu livrare la domiciliu de la Pizzeria Dari&Criss

Acolo unde zonele sunt defavorizate din diferite cauze, cum ar fi populația îmbătrânită, lipsa investițiilor, lipsa locurilor de muncă, există doi fac

Un sătmărean s-a rătăcit în Munții Făgăraș – salvamontiștii l-au salvat
Specialiștii în sprâncene NEYES pot fi găsiți acum și în Satu Mare la Pearl Beauty Center
Ziua Pompierilor a adunat sute de spectatori și a provocat ropote de aplauze și urale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acolo unde zonele sunt defavorizate din diferite cauze, cum ar fi populația îmbătrânită, lipsa investițiilor, lipsa locurilor de muncă, există doi factori care pot duce la dezvoltarea zonei, mediul de afaceri și instituțiile statului. Se pare că pe zona de Codru mediul privat a luat-o înainte si trage tare să dezvolte zona cu serviciile necesare oamenilor, chiar dacă întâmpină unele piedici.

Pizzeria Dari&Criss din Lipău nu au ținut cont nici că nu sunt în buricul orașului, în mijlocul unei populații de zeci de mii de locuitori, nici că drumurile din comuna lor și cele din jur cărora li se dedică nu sunt prea bune și au deschis afacerea, pizzerie cu livrare la domiciliu imediat după încetarea stării de urgență.

Cei de la Dari&Criss pun la dispoziția oamenilor din Lipău dar și din comunele alăturate, Pomi, Crucișor, Culciu 10 sortimente de pizza diferite, cu prețuri începând de la 15 lei. Acestea sunt livrate la domiciliul celor care le comandă, iar la oricare patru pizza comandate, clienții primesc un flacon de suc la 2 litri gratuit.

Pe lângă pizza, clienții celor de la Dari&Criss iși răsfață papilele gustative cu un burger senzațional, care are mare trecere dar și cu ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi pai, aceste preparate fiind în topul comenzilor.

Nici partea de desert nu sunt uitați clienții pofticioși și dornici de ceva dulce, aceștia având la dispoziție,tot cu livrare la domiciliu, papanași uriași și extrem de gustoși.
Programul de livrare este marți – sâmbătă de la 16- 22 iar duminica 13-22. În tot acest timp, dacă aveți drum prin Lipău și trebuie să vă potoliți foamea, puteți opta să serviți toate aceste bunătăți pe terasa localului Dari sau chiar și în interior, unde,cu respectarea noilor reglementări sanitare și de igienă, există o capacitate de 50 de persoane.

De asemenea localul este la dispoziția celor din zona Codrului și pentru evenimente private, cu o capacitate de 50 de persoane în prezent, pe perioada stării de alertă, dar cu o capacitate normală de peste 100 de persoane în rest.

Pentru mai multe detalii și pentru alte poze care să vă convingă de cât de apetisante sunt preparatele lor, pe cei de la Dari&Criss îi găsiți pe facebook la adresa: https://www.facebook.com/Pizzeria-DariCriss-656695734968380

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0