A venit toamna și nu ți-ai umplut cămara pe iarnă? Știm noi de unde poți comanda cea mai bună zacuscă

HomeActualitate

A venit toamna și nu ți-ai umplut cămara pe iarnă? Știm noi de unde poți comanda cea mai bună zacuscă

Toamna se numără bobocii dar se umple și cămara, iar cei care nu au avut timp peste vară să se ocupe de o grădină de legume sau nu au nici acum timp s

Bombă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperită pe malul lacului Pescăruș
OPINIE!!! Cătălin Cherecheș, cal troian? Cine-i „ vinde” județul?
Traficanții de țigări au ajuns să își care marfa cu trenul. Polițiștii au confiscat zeci de mii de țigarete
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Toamna se numără bobocii dar se umple și cămara, iar cei care nu au avut timp peste vară să se ocupe de o grădină de legume sau nu au nici acum timp să stea lângă oale imense să fiarbă bulion și zacuscă sau să pună murături trebuie să se orienteze către cei care au făcut din aceste treburi o afacere.

Familia Roman din Cehal se află la al doilea an consecutiv în care s-au decis să dedice munca, timpul și rețetele lor sătmărenilor dar și oamenilor din alte județe, producând zacuscă de vinete și de fasole, magiun dar și murături asortate sau doar de castraveți, care se bucură de mare apreciere din partea celor care le-au degustat deja.

Așa se face că cel mai fidel client al lor comandă aproximativ 200 de borcane de zacuscă de la ei în fiecare sezon și nici anul acesta nu se dezminte. Doar că soții Roman își doresc ca producția lor să fie cunoscută și de sătmăreni, nu doar de cei din alte județe care le-au trecut pragul până acum, așa că vă invită să le comandați produsele.

Câțiva zeci de sătmăreni au îndrăznit deja și nu au fost deloc dezamăgiți, majoritatea cerând și o a doua comandă, după prima de „probă”. Ceea ce îi atrage pe aceștia la zacuscă de la Cehal, fiartă la ceaun, este gustul fin și faptul că nu este grea la stomac. Asta pentru că familia Roman are o rețetă specială pentru zacuscă, care nu abundă de ulei, ci de savoarea bulionului în care fierbe.

Dacă doriți să vă umpleți cămara de bunătăți pentru la iarnă, nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon: 0755 131 797 sau pe facebook pe pagina Zacuscă la Ceaun

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0