Doi tineri care „băgau” un joint și mai aveau câteva grame de iarbă la ei, într-un parc, prinși de jandarmi

HomeActualitate

Doi tineri care „băgau” un joint și mai aveau câteva grame de iarbă la ei, într-un parc, prinși de jandarmi

În după amiaza zilei de marţi, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu de patrulare pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, a observat într

SE FURĂ DIN MAȘINI | AFLAȚI CUM VĂ PUTEȚI PROTEJA DE ACEST LUCRU
Accident în față la Shopping Plaza. O femeie a fost rănită
Agitație în politica sătmăreană: PSD e gata să intre la guvernare, UDMR se joaca de-a fata mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În după amiaza zilei de marţi, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu de patrulare pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, a observat într-un parc doi tineri care stăteau la o masă și fumau.

În fața lor, aveau un plic din care își confecționau țigări. La solicitarea jandarmilor de a prezenta documentele de identificare, cei doi tineri nu au putut răspunde cererii întrucât erau într-o vădită stare de amețeală.

La efectuarea controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra lor 2 plicuri cu un conţinut de culoare galben – verzui, şi un plic gol, plic din care tinerii le au spus jandarmilor că şi au confecţionat ţigări.

A fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul SCCO Satu Mare, care după verificări a constatat că în plicuri se află o combinaţie de substanţe psiho active.

În cazul celor doi s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanţelor şi preluarea cazului de către poliţiştii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate  Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
sursa: IJJ Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0