Doi tineri care „băgau” un joint și mai aveau câteva grame de iarbă la ei, într-un parc, prinși de jandarmi

HomeActualitate

Doi tineri care „băgau” un joint și mai aveau câteva grame de iarbă la ei, într-un parc, prinși de jandarmi

În după amiaza zilei de marţi, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu de patrulare pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, a observat într

Accident în intersecția Crinul. Coada de mașini e până la Decolux
Un nou test de umanitate pentru sătmăreni! Să o ajutăm pe Ana, mama care își crește singură cei șapte copii
POLIȚIA ROMÂNĂ | 23 de permise de conducere reținute si 80 000 de lei amenzi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În după amiaza zilei de marţi, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu de patrulare pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, a observat într-un parc doi tineri care stăteau la o masă și fumau.

În fața lor, aveau un plic din care își confecționau țigări. La solicitarea jandarmilor de a prezenta documentele de identificare, cei doi tineri nu au putut răspunde cererii întrucât erau într-o vădită stare de amețeală.

La efectuarea controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra lor 2 plicuri cu un conţinut de culoare galben – verzui, şi un plic gol, plic din care tinerii le au spus jandarmilor că şi au confecţionat ţigări.

A fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul SCCO Satu Mare, care după verificări a constatat că în plicuri se află o combinaţie de substanţe psiho active.

În cazul celor doi s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanţelor şi preluarea cazului de către poliţiştii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate  Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
sursa: IJJ Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0