Noi acuze la adresa medicului de la urgențe care a plimbat un bărbat de 2 ori de la urgențe acasă ca mai apoi să moară în spital

HomeActualitate

Noi acuze la adresa medicului de la urgențe care a plimbat un bărbat de 2 ori de la urgențe acasă ca mai apoi să moară în spital

Familia Molnar a lansat săptămâna aceasta niște acuze grave la adresa unui medic de la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce acesta l-a plimbat pe soțu

22 de sătmăreni, vindecati de coronavirus – cifrele zilei la Satu Mare
Încă un caz de coronavirus la Satu Mare – un cetățean din Turț
Un nou autoturism avariat în parcare și nici urmă de vinovat. De această dată în Micro16
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Familia Molnar a lansat săptămâna aceasta niște acuze grave la adresa unui medic de la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce acesta l-a plimbat pe soțul familiei de 2 ori de la spital acasă, deși acesta prezenta dureri groaznice și respira cu greu, ca mai apoi acesta să moară pe patul de spital, cu apă la plămâni și puroi.
Mai mult, familia bărbatului decedat a deplus o plângere și la poliție pentru a fi trași la răspundere vinovații din acest caz.

Detalii despre caz puteți citi aici:

Acuzații grave la adresa medicilor sătmăreni! Bărbat cu test negativ de COVID mort în timp ce aștepta să i se facă un nou test

Cazul acesta a scos la lumină un nou caz, fiind contactați de fiica unei femei care a „încăput” la Unitatea de primiri urgențe pe mâna aceluiași medic ca și bărbatul din povestea de mai sus.

Tânăra povestește că mama ei a ajuns la UPU în data de 12 iunie, cu un blocaj renal, având două pietre la rinichi, dar timp de mai bine de 3 ore nimeni nu a bagat-o în seamă, medicul afirmând că dacă nu reușește să urineze o va trimite acasă.

„Am lăsat-o pe mama la spital la ora 15 și pe la ora 18 am sunat-o și mi-a zis că nu reușește să urineze și dacă nu urinează o trimit acasă. Am mers direct la spital să văd cum poate acel medic să o trateze în halul acesta pe o femeie care nu putea nici să stea în picioare. Asistenta socială de la spital mi-a spus că din păcate nu se poate colabora cu acel medic și așa se întâmplă mereu când e de gardă. Singurul nostru noroc a fost că s-a schimbat tura și doctorul care a intrat de gardă a mutat-o pe mama de urgență la nefrologie. Până și acest doctor s-a mirat că colegul ei a putut să o țină pe mama în starea în care era atâtea ore degeaba.

S-a dovedit că mama avea blocaj renal, 2 pietre la rinichi plus o infecție urinară. A fost nevoie de un stent pentru drenaj. Dacă mergea acasă atunci când i s-a spus acest lucru, făcea septicemie și în ziua de azi nu mai era cu noi. A stat 10 zile în spital”, afirmă fiica femeii.

Aceasta mai completează că în acel moment s-a abținut de a depune plângere la conducerea spitalului, la rugămințile mamei ei de a nu face scandal, dar acum regretă pentru că acum un om a ajuns să moară din cauza indiferenței aceluiași medic.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0