Victor Ponta la Satu Mare: “Aici PSD și PNL sunt doar secții în limba romana a celor de la UDMR”

HomeCampanie electorala

Victor Ponta la Satu Mare: “Aici PSD și PNL sunt doar secții în limba romana a celor de la UDMR”

Luni de la ora 12:30 fostul premier Victor Ponta și președinte al ProRomania a fost prezent la Satu Mare la o întâlnire cu susținătorii și membrii de

Primarul Aurelia Fedorca, candidatul PSD la Negrești Oaș, își prezintă echipa câștigătoare
Mihai Huzău și-a lansat candidatura pentru Primăria Satu Mare: „Respingem jocurile de culise”
Radu Panait, la final de campanie: „Variantă să nu mergem la vot nu pedepsește pe nimeni”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Luni de la ora 12:30 fostul premier Victor Ponta și președinte al ProRomania a fost prezent la Satu Mare la o întâlnire cu susținătorii și membrii de partid.

Cel care a deschis seria discursurilor a fost președintele ProRomania Satu Mare. Octavian Petric, care a trecut în revista tot ce a însemnat campania și precampania pana acum.

“Am pornit în precampania cu scopul de a forma o alianță câștigătoare, dar nu am găsit deschidere la celelalte partide, în special la cei de la PNL, care au preferat să își negocieze niște funcții pentru ei, pentru a sta încă 4 ani în umbra celor de la UDMR.

UDMR trebuie schimbat de la conducerea județului și a municipiului, asta pentru ca Viktor Orban de la Budapesta știe mai bine ce nevoi are SATU Mare decât știe Ludovic Orban de la București. Viktor Orban de la Budapesta face granițe și stadioane în timp ce Ludovic Orban le închide. Dacă continuam asa.in câțiva ani ne va fi rușine sa ieșim pe stradă, căci se va vorbi doar maghiară.
Uitați-vă la bisericile lor, în care se face politica, dar în biserica noastră dacă se pomenește un nume, e blasfemie”, a declarat Octavian Petric.

Cristina Haiduc a reiterat ca orașul Satu Mare are nevoie de o mana de femeie la conducere, care sa tina frâiele dezvoltării, pentru a nu mai fi haotica și pentru a avea coerență în tot ceea ce se întâmplă, pe termen mediu și lung.

Victor Ponta a demonstrat ca cunoaste bine situația politica de la Satu Mare un motiv un plus pentru el sa fie mândru de cei din ProRomania Satu Mare, care nu au mers sa stea la masa UDMR-ului pentru firmituri, ci se implica pentru a câștiga și a face o schimbare cu adevărat.

“Astăzi îmi serbez încă o data ziua de naștere, alături de voi, dar as vrea sa sărbătorim duminica, după alegeri, când vom avea primari, viceprimari, consilieri aleși în localitățile voastre. Atunci vom pune fundația partidului nostru.

Am venit din București pentru a fi alături de voi, de cei ProRomania, căci în Satu Mare doar noi am mai rămas pro România, căci restul toți sunt pro UDMR. Pe unde ma duc în tara tot vorbesc de PSD și PNL, ca nici nu mai știu care sunt unii sau alții. Ei bine la Satu Mare nici nu mai exista, căci toți sunt doar secții în limba romana a celor de la UDMR. Toți se gândesc doar sa prindă ceva ce pica de la masa celor de la UDMR.

Sa nu ii aud ca nu se poate, foarte corecta ideea domnului Petric de a forma o alianță, căci în 2012 am arătat ca se poate sa avem alt primar sau alt președinte de Consiliu Județean decât cei impuși de UDMR. “, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a făcut niște trimiteri și la președintele Klaus Iohannis despre care afirma ca inaugurează ce a început el ca și premier, iar despre Ludovic Orban afirma ca va lăsa în urma doar datorii, căci nu sunt banii de pensii și investiții, dar are bani sa negocieze cumpărarea de primari.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!