Sătmăreanul Florin Mulcuțan, numit vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Box

HomeActualitate

Sătmăreanul Florin Mulcuțan, numit vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Box

Dacă sportul sătmărean la nivel de competiție a scăzut extrem de mult în ultimii ani și chiar a fost lăsat de izbeliște, dovadă centrul olimpic de box

Vasile Țânțaș, prima săptămână după gratii. Familia se revoltă
ALARMA FALSĂ!!! O bătrână a pus pe jar pompierii, pe degeaba
A început numărătoarea animalelor carnivore mari din județ. Toate sunt protejate de lege
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dacă sportul sătmărean la nivel de competiție a scăzut extrem de mult în ultimii ani și chiar a fost lăsat de izbeliște, dovadă centrul olimpic de box de la Satu Mare, dotat dar nefolosit din cauza unor probleme la nivel național, avem totuși oameni apreciați în lumea sportului, a căror muncă este apreciată de forurile superioare.

Cea mai importantă veste din sport la ora actuală este numirea lui Florin Mulcuțan ca vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Box.

„Liga Profesionista de Box are placerea de a anunta nominalizarea domnului Florin-Ioan Mulcutan-Chis in functia de Vicepresedinte.
Prin aceasta nominalizare se doreste intarirea echipei pentru promovarea Boxului Profesionist in Romania cat si in strainatate, fiind cunoscuta si apreciata contributia sa in domeniul pugilistic.
Avem speranta ca impreuna vom dezvolta profesionismul in tara noastra. „, transmite Rudel Obreja, președintele Ligii Profesioniste de Box

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0