Dorel Coica acuză interese imobiliare ale UDMR in zona viitoarei baze sportive de la Padurea Noroieni

HomeCampanie electorala

Dorel Coica acuză interese imobiliare ale UDMR in zona viitoarei baze sportive de la Padurea Noroieni

In cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local din acest mandat al actualilor consilieri locali, acestia au votat aprobarea construirea unei baze sportiv

Radu Panait, candidatul USR PLUS: “Ne-a ajuns! Fără politică în școli!”
Adrian Cozma în Țara Oașului – “Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”
Satu Mare în coada clasamentului la atragerea de fonduri europene
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

In cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local din acest mandat al actualilor consilieri locali, acestia au votat aprobarea construirea unei baze sportive performante in zona padurii Noroieni. Baza sportivă va fi construita cu bani de la Guvernul Ungariei. Dorel Coica afirma că acolo exista si multe interese financiare, existand persoane din UDMR care si-au cumparat in zonă terenuri in zone in care se prevad pe viitor cartiere de vile, deci terenuri ale caror preturi vor creste extrem de mult.

“Cu proiectul parcului si a unui DinoPark pe groapa de gunoi am cochetat din 2013.
Am vazut ca unul dintre contracandidați vrea sa faca un parc de dinozauri, dar inspre Noroieni. Avem deja un dinozaur catre Noroieni, dar e vorba de domnul Kereskenyi si prietenii din Ungaria.
Acolo acesti oameni si prieteni de a-i lor si-au luat terenuri caci acolo in timp e vorba de un cartier de vile, un strand termal cu circuit închis.

Daca voi ajunge primar voi face publică acea lista a tuturor celor care si-au luat parcele acolo pentru a avea beneficii financiare. Daca ei le cedeaza unor tineri, atunci nu mai am nici o problema cu ei. “, afirma Dorel Coica
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0