Dorel Coica, la final de campanie electorală: ” Apaserv este compania de familie a lui Kereskenyi”

HomeCampanie electorala

Dorel Coica, la final de campanie electorală: ” Apaserv este compania de familie a lui Kereskenyi”

In ultima zi de campanie electorală, atipică cum îi soune, Dorel Coica a solicitat o intalnire cu presa pentru a trage concluziile acestei campanii.

Cosmin Rațiu primar – Sătmarul pe mâini bune!
Victor Ponta la Satu Mare: “Aici PSD și PNL sunt doar secții în limba romana a celor de la UDMR”
Radu Panait vrea să schimbe din temelii oamenii din primărie pentru a avea randament mai bun în activitatea publică
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

In ultima zi de campanie electorală, atipică cum îi soune, Dorel Coica a solicitat o intalnire cu presa pentru a trage concluziile acestei campanii.

Acesta a tinut sa le multumeasca celor de la PSD că l-au invitat să candideze si colegilor care l-au sustinut zi de zi.
Pentru inceput acesta a facut o analiza atat a propriei campanii cat si a contracandidatilor săi.

“Rațiu este un mincinos, ca de obicei. Cabinetele scolare au fost infiintate de doctorul Simu pe cand eram încă la DSP, doar s-au instalat in mandatul meu. Ratiu doar profita de acele cabinete, pe care a pus monopol si de unde isi atrage clienți pentru cabinetele sale particulare.

Eu chiar sunt relaxat la sfârșitul campaniei as fi vrut sa mai dureze cateva saptamani. Am reusit sa elimin cateva copertine negre care s-au asezat pe imaginea mea, caci multi oameni nu au stiut de realizarile mele si ca am lasat in urma o mostenire. Alaturi de domnul Ilyes, fără să fiu lipsit de modestie, am lasat in visteria primăriei 27 milioane de lei, la fel cum mi-a lasat si mie fostul primar.

Noi o sa fim un spin in coasta domnului Kereskenyi daca lumea va decide ca va dori sa continie cu el inca 4 ani. Am candidat pentru ca am vrut sa continui ce am inceput, pentru ca cei care conduc acum nu au continuat proiectele mele.”, afirma Dorel Coica

Fostul primar si candidatul PSD a adus in discutie si încercările de formare a unei aliante pre electorale, lovind discret in ceilalți contracandidati

“Am încercat in aceasta campanie sa facem o unitate anti-Kereskenyi si anti-Pataki, deci nu contra UDMR. Am avut discutii cu Adrian Albu si Adrian Cozma, doar Cozma a avut deschidere sa vada ce se poate face si ca discuta la Bucuresti. Albu in schimb nu a zis nimic, in afara de faptul că el este foarte legat de Kereskenyi si ca au lucrat bine împreună. Cu Ratiu nu se poate, caci e vasalul lui Kereskenyi, care mai vrea sa puna mana pe niste scoli.
Cu ProRomania nu s-a putut pentru ca stiti care a fost situatia cu ei.
Panait este un tanar cu perspectiva, dar s-a grabit si a vrut sa sară niste etape.

Ca si o concluzie in cartiere am fost foarte bine primiti de oameni, si-au amintit ca eu le-am facut parcurile, le-am pus bancile, le-am anvelopat blocurile. Vreau ca si cei din Satmarel să isi aduca aminte asta.
Eu zic ca partidele micute nu vor trece pragul electoral , Alde, ProRomania, PMP, sunt oameni ambitiosi, dar mai trebuie sa se pregătească pentru peste 4 sau 8 ani.
Trimiterea de voturi catre toti acestia nu fac altceva decat sa imbogateasca traista de voturi a lui Kereskenyi, căci adevărata batalie s-a dat intre mine si Kereskenyi.”, mai explica Dorel Coica

Fostul edil nu l-a iertat pe Gabor Kereskenyi cu privire la scrisorile pe care acestia le-au primit de la UDMR in care sunt invitati la vot, multe scrisori fiind adresate unor persoane decedate.

” La fel ca si alti satmareni si eu am primit o scrisoare de la UDMR, cu sorijinul Apaserv, probabil de acolo si-au luat baza de date, caci Apaserv este afacere de familie. Este jignitor sa trimiți invitatii sa se prezinte la vot oamenilor trecuti in nefiinta.
Ceea ce au facut cei de la UDMR este un gest extrem urât, care a ranit sufletul multor familii. “, explică candidatul PSD.

Acesta a mai adus in discutie proiectele sale, cartierul social din containere dar si cel mai mare parc din Romania, pe terenul fostei gropi de gunoi de pe strada Odoreului, dar si a unui teren de golf.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0