Radu Panait: “Un singur vot poate schimba tot. La o prezență mare la vot avem șanse mari să câștigăm”

HomeCampanie electorala

Radu Panait: “Un singur vot poate schimba tot. La o prezență mare la vot avem șanse mari să câștigăm”

Radu Panait îndeamnă lumea să iasă la vot și să voteze schimbarea. De-a lungul campaniei, Radu s-a dovedit a fi creativ, inteligent și a prezentat o s

Ovidiu Duma: Misiune, viziune și valori de țară!
Mircea Ciocan Maior – Dintr-o altă perspectivă
Adrian Ștef revine la Județ: ”Vreau să continui proiectele începute în mandatul meu anterior și batjocorite de actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare”!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Radu Panait îndeamnă lumea să iasă la vot și să voteze schimbarea. De-a lungul campaniei, Radu s-a dovedit a fi creativ, inteligent și a prezentat o serie de soluții inovatoare la problemele orașului. Acum e momentul ca noi să acționăm și să mergem la vot. Chiar dacă sunt alegeri într-un singur tur, trebuie să ne comportăm ca și cum ar fi turul doi și să votăm eficient.
Candidatul Alianței USR PLUS s-a arătat a fi singura alternativă reală la vechea clasă politică și, implicit, la actuala administrație. El declară: ”Haideți să nu ne irosim votul pe contracandidați care urmăresc să ajungă doar consilieri și haideți să nu ne mai lăsăm păcăliți de promisiunile acelorași oameni care ne conduc de 30 de ani”.
În ultimele luni, Radu a bătut tot orașul la pas, a vorbit cu mii de sătmăreni și a dovedit că are potențialul să dezvolte Satu Mare la fel ca orașele dezvoltate din jurul nostru, cum ar fi Oradea. Ar fi păcat ca tot efortul depus în ultimul timp să fie în zadar și ar fi păcat să ratăm șansa unei dezvoltări solide.
“Haideți să ieșim la vot cu mic cu mare” ne mai spune Radu Panait.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0