Scrisoarea liderilor UDMR, Pataki Csaba si Kereskenyi Gabor pentru sătmăreni, la sfârșit de campanie electorală

HomeCampanie electorala

Scrisoarea liderilor UDMR, Pataki Csaba si Kereskenyi Gabor pentru sătmăreni, la sfârșit de campanie electorală

Stimați Sătmăreni! Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiulu

Dacian Cioloș și Dan Barna, la Satu Mare, pentru susținerea candidaților Alianței USR PLUS la alegerile locale
Grupul „Producători Sătmăreni”, închis a treia oară
Radu Cristescu, PSD, contraatac la Adrian Cozma, după conferința de ieri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Stimați Sătmăreni!

Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului. Dezvoltarea nu presupune doar un bun management, este și meritul dumneavoastră, al tuturor cetățenilor.

Cei care au avut încredere în mine în 2016 nu credeau că primăria va rezolva în patru ani ­toate problemele oraşului. Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi.

Am pus orașul în mișcare: investițiile publice și private au adus un suflu nou, Satu Mare ­capătă o nouă înfăţişare de la o zi la alta. Infrastructura rutieră, atragerea fondurilor ­europene, lansarea unor proiecte de anvergură, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor patru 4 ani.

Am dezvoltat fiecare domeniu în oraș: nu există capitol care să nu se fi dezvoltat. Am reabilitat 149 de străzi, trotuare, parcuri și spații publice, am construit peste 3500 de parcări noi.

Am început proiectele mari care au stagnat de ani de zile: al treilea pod si centura este în construcție. Am obținut finanțare pentru 22 de proiecte din fonduri europene, în valoare de 215 milioane de lei. Se lucrează în ritm susținut la construcția celui de al treilea pod peste Someș și la centura de ocolire a municipiului.

N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu sătmărenii. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate. Colaborarea cu Consiliul Județean a fost una bună și trebuie să continuăm împreună.

Avem pentru orașul nostru o viziune de dezvoltare care se bazează pe atragerea de investitori noi şi susţinerea firmelor locale, o infrastructură de bună calitate, îmbunătăţirea continuă a serviciilor publice, reabilitarea clădirilor de patrimoniu, extinderea zonelor verzi şi atragerea fondurilor europene. Se va menține un ritm susținut de dezvoltare.

Dezvoltăm un oraș în care te simți bine, în care merită să te întorci acasă. Construim un oraș sigur, prietenos și colorat. În mandatul care se încheie am urmărit să respect principiul ca fiecare sătmărean, indiferent de etnia sau confesiunea sa, să se simtă bine în orașul nostru. Aceasta va fi prioritatea noastră și în viitor.

Pe 27 septembrie, viitorul orașului nostru depinde de Dumneavoastră. Vă rugăm să votați și să ne susțineți!

Mulțumim,
Kereskényi Gábor Pataki Csaba

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0