Unul din cei mai vechi liberali cere demisia lui Adrian Albu – „Urmați URGENT exemplul domnului Robu de la Timișoara”

HomeActualitate

Unul din cei mai vechi liberali cere demisia lui Adrian Albu – „Urmați URGENT exemplul domnului Robu de la Timișoara”

Sper să nu greșesc, dar sunt printre cei mai vechi liberali sătmăreni care au activat până în luna octombrie 2019. Dacă în 2016 dl Albu m-a scos din t

Ședinta Comitetului Executiv al AJF Satu Mare din data de 27.02.2017
Nu e exclus ca și alte autobuze ale Transurban să ia foc – trebuie schimbată toate firele
Cum ar trebui să se comporte o firmă cu angajații când e caniculă…dar oare cine respectă regulile?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sper să nu greșesc, dar sunt printre cei mai vechi liberali sătmăreni care au activat până în luna octombrie 2019. Dacă în 2016 dl Albu m-a scos din toate structurile locale ale PNL anul trecut mi-a interzis și accesul la mass-media. În treacăt fie spus, în perioada 2000-2004 am făcut parte din comisia de etică și litigii ale PNL național. Niciodată nu am exprimat opinii dacă în spatele lor nu existau argumente. EŞECUL de proporții al d-lui Albu la alegerile locale era previzibil, iar cei care urmăresc anumite site-uri pot confirma asta. M-a uluit “spovedania”pe care a făcut-o în vinerea alegerilor, adică total defensivă. “Campanie civilizată bazată pe idei, fără circ, etc.
Domnule Albu unde ați fost în data de 17.09, adică cu 10 zile înainte de alegeri, când domnul Oneț, președintele interimar al PSD Satu Mare v-a înlăcrimat direct în presa de reducerea pensiilor la 80000 de sătmăreni? A fost o măciucă electorală în capul dvs. Dacă la acest atac nu ați răspuns am făcut-o eu, fără să mă sprijiniți în continuare. Dar la atacul senatorului Leș care spunea că sprijinul economic al guvernului este o farsă? N-ați făcut-o, în schimb eu da. De ce nu v-ați asumat candidatura la alegeri decât în ultimul moment?

Alegătorii au simtit că jucați pe mai multe fronturi. De ce programul dvs a fost foarte subțire? Mai mult generalități; ca liberal de ce nu ați propus realizarea unui nou parc industrial? De ce în plină campanie ați desconsiderat colegii de la județ? Sunt câteva remarci, pentru care până și domnul Coica v-a întrecut. Cât despre numărul de voturi pe care le-ați obținut să nu mai vorbim. Tot timpul v-ați fofilat (inclusiv la alegerile din 2016), dar de această dată nu v-a mers. Sunt dispus la o discuție directă ca să arat cine sunteți de fapt dvs. (vă aduceti aminte ce mi-ați spus la Zalău în luna august 2014?).

În cadrul partidului voi spune mai multe, dar până atunci vă rog să urmați URGENT exemplul domnului Robu de la Timișoara, adică DEMISIA. Sperați să ajungeți parlamentar? Va rog să nu acreditați ideea că sunteți singurul care este acceptat de UDMR și trebuie să rămâneți la conducerea partidului.

Cu respect,
ISTOC AUGUSTIN
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0