Conducerea PNL a decis – Adrian Cozma președinte PNL Satu Mare

HomeActualitate

Conducerea PNL a decis – Adrian Cozma președinte PNL Satu Mare

După ce organizațiile din județul Satu Mare l-au propus iar Ministrul Lucian Bode a dus propunerea la București, Biroul Permanent al PNL l-a agreat pe

Programul consultatiilor de specialitate la cabinetele Dr. Coica
Proiectul ,,Dans – distracție – educație” inițiat de către Loga Dance School Satu Mare în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare
Un bărbat care a fugit cu 2500 de euro dintr-o benzinărie de pe drumul Botizului, căutat pe internet
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce organizațiile din județul Satu Mare l-au propus iar Ministrul Lucian Bode a dus propunerea la București, Biroul Permanent al PNL l-a agreat pe Adrian Cozma ca și președinte interimar al PNL Satu Mare până la organizarea de noi alegeri.

Totul a fost posibil după ce lui Adrian Albu i s-a cerut de la București demisia, după rezultatul slab, de doar 10% obținut în alegerile pentru primăria municipiului Satu Mare, în ciuda sforăielilor colegilor său de pe municipiu, cum că Adrian Albu ar fi făcut ceva istoric pentru PNL, că a adus patru posturi de consilieri locali.

Cei de la București nu au fost impresionați de toate aceste vorbe și i-au cerut lui Adrian Albu demisia iar acesta si-a depus-o.
Cum era și firesc și cum se aștepta toată lumea, încă dinainte de alegeri când se știa deja că Adrian Cozma va avea un scor mult mai bun decât Adrian Albu, noul președinte al PNL Satu Mare a fost numit Adrian Cozma.

În continuare nu este exclus ca Adrian Cozma să fie primul candidat PNL pe listele pentru Camera Deputaților. De urmărit este însă cum vor decurge negocierile acestuia cu cei de la UDMR și dacă Adrian Cozma, după tot războiul purtat cu cei de la UDMR în ultimii ani, va accepta o variantă de parteneriat în conducerea Primăriei și a Consiliului Județean.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0