Se pot depune dosarele pentru ajutoarele de încălzire pentru sezonul rece

HomeActualitate

Se pot depune dosarele pentru ajutoarele de încălzire pentru sezonul rece

Direcția de Asistență Socială Satu Mare anunță că începând de joi, 15 octombrie, sătmărenii pot depune cereri pentru dosarul de încălzire. Persoanele

În Satu Mare condusul sub influența băuturilor alcoolice a devenit sport național
Pompierii sătmăreni salvează vieți și atunci când nu sunt de serviciu – fă-o și tu, donând sânge
IMAGINI TRAGICE!!! O femeie a murit în fața primăriei Satu Mare. Nimeni nu a putut să o salveze
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Direcția de Asistență Socială Satu Mare anunță că începând de joi, 15 octombrie, sătmărenii pot depune cereri pentru dosarul de încălzire. Persoanele care pot beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinţei au venituri în limita plafonului de 750 lei pe membru de familie.

Formularele de cereri și declarațiile pe propria răspundere precum și actele necesare întocmirii dosarului pentru încălzirea locuinței vor putea fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Al. Ilișești nr. 4 sau de pe site-ul Primăriei.

 

Pentru obținerea acestor ajutoare, solicitanții vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare o cerere însoțită de documentele justificative privind componența familiei, veniturile realizate și bunurile aflate în posesie. Pentru evitarea acordării de drepturi necuvenite, Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare poate solicita informații de la instituțiile/autoritățile competente, pe bază de protocol (ANAF).
Ultima zi de preluare a cererilor pentru luna noiembrie este 30.10.2020. Programul de depunere este luni – joi, între orele 09.00 – 14.00.

Orice modificare intervenită în componenţa familiei şi a veniturilor acesteia se comunică Direcției de Asistenţă Socială Satu Mare, în termen de 5 zile de la data modificării, prin depunerea unei cereri de modificare având atașate documentele justificative.

Pentru ajutoarele de încălzire cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri plata acestora se va efectua la începutul sezonului rece, pentru toate lunile sezonului, respectiv aceeași procedură ca și în cazul beneficiarilor de ajutor social în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare, care utilizează pentru încălzirea locuinței acest tip de combustibil.
sursa: Primaria Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0