Deputat Ioana Bran: Profesorii și personalul auxiliar din școli se află și ei în prima linie a pandemiei.

HomeActualitate

Deputat Ioana Bran: Profesorii și personalul auxiliar din școli se află și ei în prima linie a pandemiei.

Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a prezentat astăzi faptul că PSD propune ca nu doar alte categorii ci si profesorii, și personalul auxiliar și ne

Infracțiuni rutiere constatate în localitatea Tășnad
Izolarea și carantina nu sunt constituționale. De mâine nimeni nu mai stă la izolare
Numărul de persoane aflate în carantină în județ a crescut peste noapte – nimeni nu spune câți putem găzdui
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a prezentat astăzi faptul că PSD propune ca nu doar alte categorii ci si profesorii, și personalul auxiliar și nedidactic din școli să primească stimulente pentru perioada stării de urgență și de alertă, aceștia fiind de asemenea o categorie care se supune riscului de infectare.

„Ca atare, PSD a inițiat un proiect de lege prin care să li se acorde un stimulent financiar de risc: 2.000, respectiv 1.500 de lei lunar pe durata stării de urgență și de alertă pentru cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic din învățământul de stat.

Proiectul a trecut deja de Senat. Azi l-am dezbătut în Camera Deputaților, votul fiind programat pentru mâine. Sper să fie adoptat, pentru că profesorii își asumă toate riscurile pentru a nu-i priva pe copii de educație! Îmi doresc să înțeleagă și colegii liberali acest efort și să îl aprecieze!„, afirmă deputatul.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0