Adrian Cozma și Ovidiu Duma, principalii candidați ai PNL Satu Mare la parlamentare

HomeActualitate

Adrian Cozma și Ovidiu Duma, principalii candidați ai PNL Satu Mare la parlamentare

Liberalii sătmăreni au avut un început de săptămâna cu decizii de luat. Dacă unele lucruri erau oarecum prestabilite, unele i-au surprins chiar și pe

PNL refuză să participe la emisiunile moderate de Mircea Govor până acesta nu își rezolvă problemele cu legea
12 șoferi au rămas pietoni într-o singură zi
Dacă vrei să te distrezi și nu să stai la masă de Revelion, fă-ți rezervare la Restaurant Promena
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Liberalii sătmăreni au avut un început de săptămâna cu decizii de luat. Dacă unele lucruri erau oarecum prestabilite, unele i-au surprins chiar și pe ei.

Cei din PNL au avut din rândul membrilor persoanele care sa ii reprezinte în alegerile parlamentare care bat la ușa. Cum PNL este pe val la nivel național iar Adrian Cozma a arătat ca se pot scoate cifre frumoase pe judet la voturi cu o campanie bună, liberalii sătmăreni pot spera la mai mult de un parlamentar cum ai avut pana acum.
Locul întâi pe listele pentru camera Deputaților, pentru care nici nu prea exista emoții ca nu îl vor obține ii revine lui Adrian Cozma, noul președinte și omul care a strâns cam cele mai multe voturi, de unul singur, în alegerile locale de pana acum pentru PNL.

Marea întrebare era cine va fi candidatul pentru funcția de senator, un fotoliu pe care PNL are toate șansele sa îl fure de la PSD pentru următorii patru ani cel puțin. În urma votului din partid candidatul pentru aceasta funcție este Ovidiu Duma, primarul reales pentru Primăria orașului Ardud. Acesta cocheta de ceva vreme cu ideea de a trece la nivelul următor în politica, dar multora le era greu sa creadă ca va lăsa o primărie pe care a condus-o peste 12 ani. Ei bine, se pare ca acest lucru chiar se va întâmpla, cel mai probabil.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0