Top 3 locații aproape de Timișoara ideale pentru un team building

HomeActualitate

Top 3 locații aproape de Timișoara ideale pentru un team building

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și programele de team building făcute ca la carte. Îți dorești să-ți surprinzi echipa cu o ieșire inedită în natu

Interviu cu deputatul Magyar Lorand: „România dispune de un potențial ridicat în domeniul agriculturii”
Incendiu la o fabrică din Ardud – pompierii voluntari și angajatii firmei au reusit sa stinga incendiul
TEATRUL DE NORD | Premieră: ,,JANNA”, regia Dumitru Acriș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și programele de team building făcute ca la carte. Îți dorești să-ți surprinzi echipa cu o ieșire inedită în naturală care să vă ajute la închegarea echipei, socializare, cunoaștere și autocunoaștere și, de ce nu, la descoperirea propriilor limite?

 

Perfect, pentru că ți-am pregătit o listă cu top 3 locații ideale pentru un team building în Timișoara de care să vă aduceți aminte cu drag. Mai mult, dacă vei organiza evenimentul tău alături de echipa Vertical Adventure succesul va fi garantat.

 

 

Gata? Să începem!

 

  1. Cheile Buții – situată în partea sudică a munților Retezat și nu foarte departe de localitatea Uricani, acest complex este locul ideal pentru cei care s-au săturat de gălăgia metropolei și sunt în căutarea unui loc liniștit cu aer curat. Peisajul de care te poți bucura este de poveste de la versanți abrupți de până la 100 m înălțime, peșteri misterioase, ape repezi și izvoare, până la cascade și baraje naturale formate în stânci – Cheile Buții îți vor oferi o experiență unică pe care nu o vei uita prea ușor.

 

  1. Șuncuiuș – situat la aproximativ 1 km de localitatea cu același nume, Șuncuiuș este un complex impresionat care îți oferă multe posibilități de explorare datorită peisajului său bogat în peșteri, cascade și chei.

Poate cea mai mare atracție a zonei este peștera Vântului care are o lungime de aproximativ 50 km și este recunoscută ca fiind cea mai lungă peșteră din România. Numele de peștera Vântului i-a fost atribuit datorită curenților de aer foarte puternici care străbat galeria. Cu toate acestea, peștera nu oferă acces publicului, ea fiind rezervată exclusiv cercetărilor științifice.

 

  1. Munții Parâng – aceștia fac parte din grupul muntos Parâng-Șureanu-Lotrului și reprezintă cel mai întins lanț muntos din România. Punctele de atracție în această zonă sunt reprezentate de râurile din Munții Lotrului, precum și lacurile, cascadele, cheile spectaculoase. Mai mult, Peștera Muierii, sculptată în calcare mezozoice și pe care o vei regăsi în partea sudică a munților Parâng, este prima peșteră electrificată din România și un loc încărca de istorie pe care cu siguranță nu vei dori să-l ratezi.

 

Ai tu o alta idee sau tocmai ai descoperit o locație super în care să îți petreci sfârșitul de săptămână alături de echipa ta? Nicio problemă. Cei de la Vertical Adventure sunt deschiși la sugestii și sunt pregătiți să îți transforme experiența de team building într-una memorabilă.

 

Cei de la Vertical Adventure se bucură de un portofoliu impresionant de programe team building organizate pentru numeroase companii din țara noastră, iar părerile celor care le-au încercat serviciile sunt foarte bune.

 

Oferă-ți acest răgaz ție și echipei tale pentru a descoperi frumusețea României și explorarea unor activități outdoor gândite în cele mai mici detalii. Cu siguranță că nu vei regreta alegerea făcută.

 

Ce trebuie sa faci tu din acest punct? Alege zilele și locația (mai este timp să te bucuri de câteva zile însorite) și stabilește toate detaliile cu echipa Vertical Adventures pentru un team building în Timișoara care nu va trece neobservat.

 

 

 

 

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0